Vier BeNe League duels voor de Kerstbreak


Duels ZATERDAG Face-off

Vanavond kunnen we vier duels op gaan zoeken voordat de BeNe League even met Kerstreces gaat. Waar jullie ijshockey kunnen gaan kijken zie je hieronder.

TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM – LACO EATERS GELEEN

Een middagwedstrijd op Stappegoor vandaag waar Tilburg Trappers Toekomstteam de mannen van Laco Eaters Geleen op bezoek krijgt. Geleen gaat op jacht naar de zege, om daarmee aansluiting te houden bij Nijmegen en Heerenveen, terwijl Trappers de punten nodig heeft in de jacht naar plaats acht op de ranglijst. Belangen genoeg dus voor het duel dat om 16:00 uur van start gaat vanmiddag.

LUIK BULLDOGS – RED EAGLES DEN BOSCH

De Bulldogs van Luik nemen het in het eigen Médiacité op tegen Red Eagles Den Bosch. Bulldogs zal het goede weekend van vorige week door willen trekken, en daar lijkt Den Bosch een ideale tegenstander voor. De Brabanders kregen gisteren flink op de broek van Den Haag, en zal vanavond in Luik niet nogmaals met de vlakke hand op de billen willen krijgen. Puck drop om 19:00 uur

UNIS FLYERS HEERENVEEN – ANTWERP PHANTOMS

Heerenveen weet dat het bij winst als nummer twee aan de kerstdis mag aantreden. In het eigen Thialf komt Antwerp Phantoms op bezoek, een ploeg waar het alles of niets is. De Friezen laten de laatste weken weer langzaam aan de vorm zien die bij de regerend kampioen hoort, terwijl Antwerp dit seizoen pas drie maal de zege over de streep wist te trekken. Om 20:00 uur ben je van harte welkom in de Friese ijstempel.

ERA RENOMAR HYC – CHIEFS LEUVEN

Het Belgische onderonsje van vandaag vinden we in Herentals, waar HYC het op gaat nemen tegen Chiefs Leuven. Chiefs verloor haar laatste drie duels, terwijl HYC ook wat moeizamer haar zeges behaalt. De Herentalers moeten echter de punten in huis houden, om ‘gewoon’ in de top mee te blijven doen, terwijl Chiefs de winst heel goed kan gebruiken in de strijd om een felbegeerde play off plek. Om 21:00 uur laat de referee de puck hier op het ijs vallen.

Previous Den Haag en Nijmegen blijven winnen
Next Verrassende nederlaag Washington bij Arizona