4-on-4: WK’s IJshockey, de threepeat en de zomerperiode


4) als straks de Wereld Kampioenschappen en play-offs van de verscheiden leagues voorbij zijn nemen veel ijshockey spelers lekker wat maanden rust. Gaan jullie ook even wat welverdiende rust pakken, of houden jullie je toch lekker bezig met deze mooie sport tot het nieuwe seizoen begint?

Richard: Ik sta zelf niet op het ijs (beter van niet), maar vanaf de zijlijn hou ik goed in de gaten wat er allemaal gebeurt. Met name bij mijn favoriete NHL team New York Rangers, die bezig zijn met een rebuild, wordt het een interessante zomer.

Oscar:  Zelf zal ik het rustig aan doen om de batterij op te laden voor het komende nieuwe ijshockey seizoen. Maar dat betekend dat ik deze zomer op de achtergrond het ijshockey nieuws toch blijf volgen voor FaceOff. Met name de verrichtingen van de Ahoud Devils en ook mijn favoriete NHL team de Vancouver Canucks, wat spannend wordt hoe Vancouver het gaat doen zonder de Sedin broers.

Rik: Het zal iets rustiger worden misschien. Maar we blijven de sport volgen, delen en beschrijven dus stil zitten is er niet bij.

Jeroen:  op dit moment zijn “mijn ” Toronto Maple Leafs nog volop in de race voor de Stanley Cup. Dus op dit moment denk ik nog helemaal niet aan de zomerbreak. Maar die begint voor mij, zo’n anderhalve week na het begin van de Free agency op 1 juli.  Vanaf dan tot begin september lees ik volop columns ,verwachtingen en inside stories. Het nieuwe seizoen begint voor mij dan ook op het moment dat nhl.com met de 31 teams in 31 (days) begint.

Previous Washington wint serie, Toronto vecht zich naar game 7
Next AHL update eerste ronde play-offs met een blik op de Lehigh Valley Phantoms