Oorwassing Florida door Vegas in game twee Stanley Cup Finale


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

De tweede wedstrijd werd wederom een prooi voor Vegas Golden Knights. Met maar liefst 7-2 werden de Florida Panthers verslagen. Aan het eind van de tweede en derde periode werden er wederom wat vriendelijkheden uitgewisseld. In totaal vielen er 148 strafminuten.

LEES OOK: First blood voor Vegas na winst op Florida game een

Vegas Golden Knights – Florida Panthers 7-2 (stand in de series 2-0 VGK)

Bij de eerste beste powerplay was het na zeven minuten meteen raak voor de Golden Knights. Jonathan Marchessault scoorde al zijn elfde goal van de play-offs. Tegen het einde van de eerste periode was het Alec Martinez die zijn eerste goal van de play-offs scoorde. Twee minuten voor de eerste zoemer schoot hij vanaf de linker face-off cirkel de 2-0 binnen. Na zeven minuten in de tweede periode kon Panthers goalie Sergei Bobrovsky naar de bank. Zijn gemiddelde van de vorige wedstrijden haalde hij nog niet in de finale tegen Vegas. Nicolas Roy en Brett Howden zorgden voor de drie en vier nul. Alex Lyon was zijn vervanger.

Na de puckdrop in periode drie maakte Anton Lundell het weer even spannend door de 1-4 te scoren. Maar de hoop om het nog spannender te maken werd twee minuten later weer teniet gedaan door Vegas. Jonathan Marchessault scoorde zijn tweede goal van de avond. Mike Amadio scoorde de 6-1 tien minuten voor tijd waarna Matthew Tkachuk de 6-2 maakte. Het slotakkoord was voor Brett Howden die na de 4-0 ook de 7-2 maakte. En zo de eindstand op het bord zette.

Previous First blood voor Vegas na winst op Florida game een
Next Florida wint wedstrijd drie tegen Vegas in Stanley Cup Finale